Stichting Welzijn Vianen organiseert sociaal-culturele activiteiten, individuele ondersteuning en vrijwilligerswerk voor inwoners van Vianen, Zijderveld, Everdingen en Hagestein. SWV wordt gesubsidieerd door de gemeente Vianen.

home
contact
aanmelden
wel thuis vianen
cursussen
activiteiten voor ouderen
buurtbemiddeling
wijkwinkel
ouderenconsulent
activiteiten kalender
fotoalbum
steunpunt vrijwilligerswerk
steunpunt mantelzorg
plusbus

Cursussen

 

Computercursussencomputercursus 2013_2014
Het onderdeel computercursussen van de Stichting Welzijn Vianen maakt deel uit van de grootste computervereniging voor senioren in Nederland.Met ruim 400 SeniorWeb Leercentra, 3.200 Ambassadeurs en 140.000 leden is de SWV onderdeel van een omvangrijk landelijk kennisnetwerk.Met trainingen en evenementen worden docenten ondersteund, is er kwalitatief lesmateriaal beschikbaar en profiteert het Leercentrum SWV van landelijke aandacht.Met cursussen en workshops voor beginners en gevorderden maakt het Leercentrum SWV de digitale wereld voor u als senior begrijpelijk.Wilt u graag met uw iPad leren werken? Uw vakantiefoto’s bewerken en er een fotoalbum van maken? Of wilt u gewoon de basis van Windows beheersen? U leert het bij SeniorWeb Leercentrum SWV in Vianen. Stap voor stap, in kleine lesgroepen en onder geduldige begeleiding.

Klik op Cursusaanbod voor een actueel overzicht van onze cursussen. Op basis van de aanmeldingen wordt er een planning gemaakt. U wordt hierover gebeld.U kunt het aanmeldingsformulier printen en afgeven bij de administratie.

 

Naast computercursussen organiseert de Stichting Welzijn Vianen ook cursussen die meer met bewegen te maken hebben:

Cursus: Meer bewegen voor ouderen

Cursus: Meer bewegen voor mannen en vrouwen ouder dan 65 jaar in Hagestein

Cursus: Fibromyalgie en Reumazwemmen

 

Taal cursus:

Cursus: Nederlandse taalles, leren lezen, schrijven en spreken,  Klik hier voor meer informatie